Συχνές ερωτήσεις - Bινυλικό δάπεδο

 • Σε ποιες επιφάνειες μπορεί να τοποθετηθεί το βινυλικό δάπεδο;

  Όλα τα βινυλικά δάπεδα χρειάζονται λεία, επίπεδη και στεγνή επιφάνεια. Μπορούν να τοποθετηθούν όταν το υπάρχον δάπεδο είναι μωσαϊκό, ξύλο ή μάρμαρο (χωρίς φθορές). Σε περιπτώσεις κεραμικών πλακιδίων, για να μην έχουμε αποτύπωση των αρμών, πρέπει να εξομαλυνθεί με αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντόστοκο ή με τα ειδικά υποστρώματα για loose lay τοποθέτηση προϊόντων PVC. Σε τσιμεντοκονίες είναι απαραίτητη η εξομάλυνση με αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντόστοκο.

 • Για ποιους χώρους προτείνονται;

  Είναι κατάλληλα για όλους τους επαγγελματικούς, είναι υποαλλεργικά και δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη βακτηρίων. Καθώς η σύνθεση τους είναι φιλική προς το περιβάλλον , τα καθιστά κατάλληλα και για οικιακή χρήση. Διαθέτουν μια τεράστια ποικιλία σε είδη απομιμήσεων ξύλου, πέτρας και άλλων υλικών, όλα με πρωτοποριακά σχέδια και χρώματα. Απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς κατασκευάζονται με ανακυκλώσιμα υλικά και συνάμα πολύ πρακτικά, αφού αντέχουν στους λεκέδες και είναι πολύ εύκολα στο καθάρισμα.

 • Είναι τα πλαστικά δάπεδα κατάλληλο για την κουζίνα ή το μπάνιο;

  Είναι κατάλληλα για το μπάνιο και την κουζίνα, λόγω της αντιολισθηρότητας τους και της αντοχής τους στην υγρασία.

 • Ποιο είδος καθαριστικού πρέπει να χρησιμοποιήσω για τα βινυλικά δάπεδα;

  Κατάλληλα είναι όλα τα καθαριστικά εμπορίου ακόμα και η χλωρίνη αραιωμένη. Στα αντιολισθητικά δάπεδα συνιστάται πολύ συχνός καθαρισμός λόγω της ανάγλυφης υφής τους.

 • 1

Δεν βρήκατε απάντηση στην απορία σας;

Στείλτε μας email με το ερώτημά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

Επικοινωνήστε μαζί μας