Συχνές ερωτήσεις - Συντήρηση Ξύλινου Δαπέδου

 • Πως μπορώ να υπολογίσω το κόστος συντήρησης του ξύλινου δαπέδου μου;

  Το κόστος συντήρησης εξαρτάται άμεσα από το μέγεθος της επιφάνειας του δαπέδου σας και από τις τυχόν φθορές. Επικοινωνήστε μαζί μας για το ακριβές κόστος συντήρησης.

 • Είναι φιλικά τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για τον άνθρωπο και το περιβάλλον;

  Σεβόμενοι την ανάγκη προστασίας του καταναλωτή και του περιβάλλοντος χρησιμοποιούμε εξ’ ολοκλήρου ατοξικά υλικά με χαμηλή περιεκτικότητα πτητικών οργανικών ενώσεων. Επίσης, με τα νέας τεχνολογίας, οικολογικά βερνίκια δεν δημιουργείται θέμα δυσάρεστης οσμής.

 • Πόσο χρόνο διαρκούν οι εργασίες ;

  Οι εργασίες συντήρησης παλαιών δαπέδων διαρκούν συνήθως 2 ή 3 μέρες. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας απαιτείται κάποιος σχετικός χρόνος για την πλήρη σκλήρυνση της επιφανειακής στρώσης του βερνικιού.

 • Πρέπει να μετακινηθούν τα έπιπλα που βρίσκονται στο χώρο ;

  Αναπόφευκτα, για να συντηρηθεί όλη η επιφάνεια του πατώματος, ο χώρος επιβάλλεται να είναι άδειος. Φυσικά, είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε στη μεταφορά επίπλων και αντικειμένων.

 • Θα προκληθεί θόρυβος και σκόνη;

  Όσο οι μηχανές λείανσης θα τρίβουν το πάτωμα σας, αναπόφευκτα θα προκαλείται θόρυβος. Ωστόσο, όλες οι μηχανές μας διαθέτουν συστήματα απορρόφησης της σκόνης, με ικανότητα δέσμευσης της παραγόμενης σκόνης κατά 95%! Είναι θεμιτό, ευαίσθητα αντικείμενα να σκεπάζονται με καλύμματα κατά τη διάρκεια των εργασιών.

 • 1

Δεν βρήκατε απάντηση στην απορία σας;

Στείλτε μας email με το ερώτημά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

Επικοινωνήστε μαζί μας